18 martie 2008

Curea blugi


Curea din piele groasa (intre 1,6 si 2, 2 mm) dublata cu piele (spalt) cu grosime intre 1,2 si 2 mm. Cusatura este realizata manual cu ata parafinata cu grosime intre 1 si 1,6 mm. O curea are intre 400 si 600 de gauri date manual cu preduceaua. Datorita materialelor folosite, curelele sunt practic indestructibile (se poate strica eventual catarama pentru ca nu e facuta de noi). Se potriveste la blugi si la tinute mai lejere. Curelele pe care le gasiti la noi sunt de obicei intre intre 3 si 4 cm/lungimea dorita (cea mai lunga curea a avut 165 cm). Culorile sunt in functie de materialele disponibile.

5 comentarii :

Suntcalm? spunea...

Ehh, mai rar la blugi curele d-astea, ca se asorteaza greu. Merg la in, catifea reiata, doc etc. Oricum sunt ieftine si interesante. Modelul este standard, si anume cel clasic?

Boohoohoo spunea...

Ma bucur ca le gasesti interesante. Sunt curele de piele dublate cu piele. Nu stiu daca modelul e clasic, probabil a devenit clasic fiindca le fac de mult timp si le poarta multa lume si in timp, nu s-au demodat. Tot din experienta stiu ca merg la blugi, dar merg si la catifea, ai dreptate.

Alex spunea...

Merge la orice blug...dar cand spun blug nu ma rafer la porcariile care s poarta prin Romania cu zece mii de culori si cusaturi sau fiare prinse de el

marius spunea...

Pe negru?...cu acelasi efect de piele uzata?..se poate alege culoarea atei?

marius spunea...

Portofele?