6 mai 2008

Sandale



10 comentarii :

Anonim spunea...

am cumparat sandalele astea vara trecuta de la galla, si vreau sa spun ca altele mai bune de mers mult pe jos nu am avut in viata mea...plus ca nimeni nu mai avea sandale ca ale mele in toata Barcelona, Granada, Cordoba....abia astept sa vina iara vara. poate mai inventati si altele!

Boohoohoo spunea...

Multumesc frumos de vorbele frumoase. Fara lipsa de modestie, stiu ca tot ce ai spus tu aici e adevarat. In curand o sa postez si alte modele, asa ca mai treci din cand in cand in vizita pe aici.

Anonim spunea...

De unde se pot cumpara sandalele?

Boohoohoo spunea...

Cel mai bine este sa scrii un email (a boohoohoodesign@yahoo.com) in care sa spui ce numar si ce culoare de sandale doresti. Sau poti sa dai un telefon la 0722 314 357.

Anonim spunea...

am gasit aici multe modele (de... diverse) care mi s-au parut sublime. din cauza asta mi-e umpic peste mina sa intreb: dar dupa model impus, puteti face o pereche de sandale? eu am unele, din cureluse de piele, pe care le port de vreo 4 ani (le-am schimbat o data talpa). imi plac ingrozitor de mult. oricit de ciudat ar parea, si dupa 4 ani continua sa ramina sandalele visurior mele. si inainte de orice mi-as dori o pereche la fel. deci reiau intrebarea: exista posibilitatea sa faceti o pereche de sandale dupa modelul ´clientului´?

qteJane spunea...

Si eu am o pereche de sandale din astea de acum 4 ani din Grecia - e plina Grecia de modelul asta, la noi e inca fain k nu prea are lumea.
Si vara trecuta era cat pe ce sa-mi mai iau o pereche - atat de mult mi-au placut! Dar acuma vad ca imi pot lua si de aici, deci cand s-or rupe am cu ce le-nlocui.

Anonim spunea...

Acum am descoperit site-ul, si ma intereseaza f.mult o pereche de sandale "romane", culoarea naturala a pielii, nr.39, imi poti spune daca mai faci acest model si cat ma costa ? Oricum, felicitari ptr. creatii si astept si alte oferte la fel de ingenioase !

Boohoohoo spunea...

Da-mi un telefon la 0722 314 357 (Romi) sau un email la boohoohoodesign@yahoo.com sa discutam.

Anonim spunea...

Deci, anul acesta alte modele?

mihaela spunea...

exista si negru acest model? arata extraordinar